Trend a kifutókról: Calm Serenity

Buja virágminták, élénk zöldek, pasztellkékek és halovány drappok, áttetsző és kissé vibráló minták jellemzik az új trendet, mely a kifutók után a lakberendezés világát is meghódította. A századforduló hangulatának modern, friss átiratában az összhatás friss, üde és energikus, miközben a részletek kidolgozása szemet gyönyörködtető. Az új trendet tükrözik a Designers Guild új, 2017 tavasz-nyári Majolica kollekciójának egyes termékei is: a Strato Emerald, Murrine Celadon és Latticino Azure textilek, a Lustro Jade vagy Pesaro Emerald tapéták, és természetesen a kiegészítők.

SS17-Trends---Calm-Serenity Continue reading “Trend a kifutókról: Calm Serenity”

Thibaut Design: Summer House

A nyár élénk színeit, könnyedségét és merészségét öntötte vadonatúj lakástextil- és tapétakollekció formájába a Thibaut Design. A hagyományos minták és merész színkombinációk ötvözéséről ismert gyártó legújabb sorozatában klasszikus elemek, batikolt felületek, nosztalgikus és retró motívumok, egzotikus részletek és a tengert, nyarat, gondtalanságot idéző, vidám, erőteljes színek keverednek egymással. A végeredmény egy rendkívül sokszínű, jól variálható, életvidám kollekció: a Summer House. A Summer House kollekció már elérhető a Hephaistosban!

Hephaistos_Thibaut_SummerHouse_1

Hephaistos_Thibaut_SummerHouse_12

Continue reading “Thibaut Design: Summer House”

A Hephaistos kültéri textilkollekciói

Közeleg a nyár, hamarosan egyre több időt töltünk a teraszon, a kertben. Érdemes már most gondolni a nyugágyak, székek, kerti bútorok kárpitozására, hogy mielőbb élvezhessük a nyugodt perceket a természetben. A Hephaistos idén minden korábbinál több, speciálisan kültéri használatra fejlesztett és ajánlott, folt-, víz- és penésztaszító, fakulásnak jól ellenálló, színpompás termékkollekcióval áll kedves vásárlói rendelkezésére – hogy odakint még örömtelibb legyen a pihenés. A kültéri kollekciók már elérhetők a Hephaistosban!

Hephaistos_Kulter_1

Continue reading “A Hephaistos kültéri textilkollekciói”

Designers Guild: Palasari

Miért ne lehetne teraszunk, kertünk éppolyan stílusos és elegáns, mint a nappalink? A Designers Guild új kollekciójával, a Palasari-val most ez is sikerülhet – a közkedvelt márka ugyanis bemutatta legújabb kültéri terméksorozatát. A Palasari néhány népszerű Designers Guild klasszikus mellett számos új textilt kínál, ráadásul mindegyiket több színben. Az egyes minták, stílusok egymással rendkívül jól kombinálhatók, a kollekció tagjai pedig mind víz-, föld- és folttaszítóak, ellenállnak a penésznek, és könnyen, mosógéppel tisztíthatók. A kollekcióhoz a textilek mellett fürdőlepedők és párnák is tartoznak. A Palasari kollekció már elérhető a Hephaistosban!

Hephaistos_DesignersGuild_Palasari_1

Hephaistos_DesignersGuild_Palasari_8

Continue reading “Designers Guild: Palasari”

Designers Guild: Jardin des Plantes

Csodás újdonságokkal köszönti az őszt a Designers Guild. A márka 2016 őszi-téli kollekcióját a 17. századi felfedezők és botanikusok ihlették, akik a Föld gazdag flóráját és faunáját lélegzetelállító pontossággal, bámulatos színekkel és hatalmas tehetséggel illusztrálták. A Jardin des Plantes kollekció az ő munkásságuk előtt tiszteleg részletgazdag, színpompás virág-, madár- és pillangómintáival, illetve élénk, erőteljes színeivel. A sorozatban – mely ezúttal is több tucat új tapétából, textilből és kiegészítőből áll – a nagymintás, karakteres modellek mellett egyszínű, visszafogott stílusú termékek is megtalálhatók.

A Jardin des Plantes kollekció már elérhető a Hephaistosban!

HephaistosHome_DesignersGuild_JardinDesPlantes_1

HephaistosHome_DesignersGuild_JardinDesPlantes_4

HephaistosHome_DesignersGuild_JardinDesPlantes_5

HephaistosHome_DesignersGuild_JardinDesPlantes_6

HephaistosHome_DesignersGuild_JardinDesPlantes_9

Continue reading “Designers Guild: Jardin des Plantes”

Akciós termékek – 2.

Folytatódik az árleszállítás a Hephaistosban:
kifutó Designers Guild termékek akár 30-50% kedvezménnyel
kaphatók! Christian Lacroix fürdőlepedőkkel, Designers Guild párnákkal, szőnyegekkel és más termékekkel várjuk kedves vásárlóinkat
– amíg a készlet tart!

HephaistosHome_Akciostermekek_1

HephaistosHome_Akciostermekek_4

HephaistosHome_Akciostermekek_5

Continue reading “Akciós termékek – 2.”